úterý 20. června 2017

Znáte to… Nuda v sexu… Škoda, že ne sex ve městě ;)

Znáte to… Nuda v sexu… Škoda, že ne sex ve městě. Nebo je libo někde jinde?

Rozjeďte to znovu! Dostaňte se jí znovu do kalhotek. Říkáte si, jak na to? Jak jí zase pěkně rozparádit a dostat kolík zpátky do jamky?

Vezměte ji na výlet. Šeptejte ji do ouška. Nakloňte se k ní, jako byste jí chtěl říct tajemství, které je tu jen pro vás dva. Svádějte jí, řekněte ji rovnou, co jí někde po cestě uděláte. Bude z toho hotová. Dejte jí svou pozornost. Bude se s vámi cítit tak skvěl a žhavě. Neodolatelná kombinace pro vzrůst touhy a chutí.

Vím o čem mluvím. S mým partnerem jsme si takto vyjeli do přírody na Vysočinu a u Jihlavy jsme to už prostě nemohli vydržet. Zastavili jsme u lesní cesty, přesunuli se v autě na zadní sedadlo a rozdali jsme si skvělou rychlovku. Jen někdy vám při ní život přinese humorné chvilky. V návalu vášně jsme zaslechli podivné zvuky a pak se ukázalo, že se vybíjela autobaterie. Po krásném vzrušení nastalo pro změnu rychlé rozčarování, když zjistíte, že v autě nemáte nabíjecí kabely a co víc, dvojici v nouzi u silnice nikdo nechce zastavit. Naštěstí jste oba po sexu jako v deliriu, takže se při všem málem potrháte smíchy. Zachránili nás až dva mladí muži po půl hodině. Natáhli z jejich auta nabíjecí kabely a baterie opět naskočila. Vsadím se, že tušili, proč jsme skončili v takové prekérní situaci na lesní cestě. A to vám přináší o důvod navíc se cestou domů ještě stále smát.




Taky máte chuť si zajet s partnerkou na relax do wellnessu? Tak to si jistě najdete příležitost si užít i tam.  V převlékací kabince nebo ve sprše, která je v zákoutí, si to můžete žhavě rozdat.  Perfektní pozice je, když oba stojíte, partner se do vás dostane a vy jen semknete stehna k sobě. Další možností je, pokud je váš partner dost silný a unese vás, ovinete mu nohy kolem pasu a on do vás vstoupí. „Doggy style“ je taky super možnost. Každý úhel vstupu a přírazů přináší jiné prožitky. Garantuji vám, že v jednotlivých pozicích máte oba co dělat, abyste byli jako myšky.

Jdete navštívit restauraci nebo městskou památku a zjistíte, že dveře toalet mají k sobě proklatě blízko. Tak to tam prostě vklouznete společně a zamknete se na dámských záchodcích, kde je více místa, protože jsou upravené bezbariérově. Po vášnivých polibcích si vás partner otočí a opře třeba u umyvadla nebo o zeď, nadzvedne sukýnku. Odsune vám kalhotky stranou a jeho kalhoty už jsou bleskově dole, když do vás vstupuje a začne přirážet opět v pozici Doggy style.

Inspirovala jsem vás? Věřím, že nápadů na cestách budete mít ještě víc a objevíte další místa a možnosti. Přeji vám zážitkové cestování.

Andrea

Sex edukátorka 
Profesionální testerka

Vím hodně o sexu a nebojím se o něm mluvit 
www.zabavne-vecirky.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Ciao Sicilie - letní pobyt pod paprsky slunce

Sicílie v letním provozu Jaké bylo vycestování začátkem června S plným nasazením papírů k testům, potvrzením o prodělání či ne apod., ať žij...