neděle 15. dubna 2018

Má bohyně, udělám ti tolik orgasmů, kolik sneseš ;)

Před třemi lety byla započata nová éra milostných hrátek a fantazií, téměř 150 let po objevení první erotické pomůcky

V roce 2015 přišla na svět další revoluční erotická pomůcka - Womanizer. 





Byla uvedena na český trh, krátce po té, co svět ženských erotických fantazií ovládla nová vlna neprobádaného BDSM v lehčí formě. Přinesl jej román 50 odstínů šedí.

Přinesla svěží vítr v podobě návratu té pravé mužské energie. Muž je hlavní postavou, opět svádí a ovládá, milenci si tak vzájemně přináší naplnění tajných erotických představ a fantazií. 

A navíc tato etapa dává hravým a sebevědomým mužům do ruky pomůcku a zároveň hračku k nekonečným orgasmům ženy. To je zásah do černého. Pro ty, kteří na prvním místě chtějí ženu upokojit, našli a stále v tom nachází ráj na zemi. 

Womanizer potvrdil teorie o mnohonásobném i mokrém orgasmu žen.

Považ, mít jako milenec, kromě své mužské chlouby, kterou nic nenahradí, v rukou navíc tento nástroj. Pomůcku, s kterou se nemusíš své vysněné ženy - přítelkyně a milenky, tolik vyptávat, jak to má ráda a jak si sama pomáhá k orgasmu. Dva z typů ženských orgasmů zvládneš jako skvělý milenec sám a necháš jí, ať tě vede. A jako třešničku navíc, ji poskytneš s touto pomůckou přídavek: klitoriální orgasmus. Stačí zapnout, přiložit a vnímat její vlny vzrušení až k rychlému vyvrcholení. Pánové s tímto nástrojem mluvíme o minutách! O tak rychlém orgasmu se snad dříve ani ženám nezdálo. 

Představ si, že tvá bohyně je po milování s tebou v krásném seuálním opojení a povolná plnit ti další přání a ty ji ještě zapneš tuto sexuální mašinku a přiložíš na klitoris. Nastartuješ novou vlnu vzrušení a tvá vyvolená pak může být nově nastartovaná, nažhavená a neskutečně připravena udělat téměř cokoli pro tvé uspokojení. Každý orgasmus navíc ji vlévá novou vlnu rozkoše do žil a probouzí další neukojené touhy.

Už jsi tuto erotickou pomůcku Womanizer vyzkoušel? Jsi už na něj připraven?

Vím o něm hodně, byla jsem u jeho začátků prodeje u nás a byla jsem mezi prvními testovanými ženami.


Tak neváhej a pozvěte si mě s partnerkou na svůj večírek, na kterém vám představím i já se svým partnerem nejen tuto zázračnou erotickou pomůcku, ale i další, které rozvibrují vaše nové postelové hrátky. 

Rozvibruješ své poznání s námi? Inspiruj se na www.zabavne-vecirky.cz ;) 

Chceš jen potěšit partnerku a osvěžit vaše postelové hrátky? Stačí si jen vyybrat ;)

Přeji prosluněné a nažhavené nejen jarní dny :)

Andrea Sofie

Intimity & Sex educator
Profesionální testerka

Vím hodně o sexu a nebojím se o něm mluvit 
www.zabavne-vecirky.cz

a nově i s e-shopem, kde se můžete rozmazlovat s doporučenými hračkami www.omujboze.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ciao Sicilie - letní pobyt pod paprsky slunce

Sicílie v letním provozu Jaké bylo vycestování začátkem června S plným nasazením papírů k testům, potvrzením o prodělání či ne apod., ať žij...