pondělí 21. října 2019

Uspokojení může mít 69 podob ;)

Muži si ani neuvědomují, že největší silou ženy je její povolnost. Když si hraje s jeho "mužskou chloubou" je to její malá chvíle, kdy může mít nad mužem moc. Není to ale symbol ovládání je to moc touhy. 

Když žena vezme mužův penis do úst, v tu chvíli se pro něj stává tou nejkrásnější bytostí, bohyní sexu. Může se tomu zcela oddat a užívat si a dopřávat svému partnerovi této rozkoše.

Na rozdíl od sexuálního styku, při němž si, ve většině případů, muž udržuje moc nad ženou, projevuje svou nadvládu touhy a může jí ovládat a přizpůsobovat svým touhám a sexuálním představám. 

A právě při orálním sexu nachází žena moc ve své povolnosti a oddanosti muži. Ochutnává a pohrává si s ním a tím oslavuje jeho mužství. A skrze něj vnímá něj svou krásu, sexuální přitažlivost a vzájemnou touhu. Muž skrze toto propojení dokáže hlouběji prociťovat jejich vzájemné propojení a následně lépe uspokojovat svou partnerku. Tato hravá forma vzrušování a stimulace před nebo při  sexuálních hrátkách vede k tomu, že je muž více otevřenější uspokojovat ženu a mnohonásobně jí to oplatí.

Otevřeně si o těchto partnerských propojeních povídáme na našich zábavných večírcích, pro osvěžení partnerských vztahů s ukázkou erotických pomůcek.

Zde je pár tipů, jak si to ještě lépe užít.


Holky, chcete vědět, jak svému partnerovi udělat moc dobře?

1/ Pěkně si ho prvně připravte, třeba společnou sprchou. Hlaďte jej po celé délce jeho penisu i na varlatech a jemně začnete vsunovat do úst jeho žalud. Chvíli lízejte a chvíli lehce cucejte jako bombon. 
2/ Dopřejte svému zlatíčku pohled na vás, jak si jej vychutnáváte. V tu chvíli jste pro něj nejkrásnější na světě a muž se na vás rád dívá. Muž miluje očima, proč by to měl vyhledávat jen v pornu.
3/Vychutnávejte, lízejte a objevujte po celé délce. Dívejte se mu při tom do očí, to zvyšuje vzájemné vzrušování. Pocítíte to okamžitě, když vás při tom hladí po obličeji a vlasech a při intenzitě doteků jeho rukou na vašem těle.
4/ Zkuste si natrénovat vsunutí do úst jeho celého mužství. Poskytnete mu tu nejvyšší rozkoš, když si jej zvládnete ústy zasunout až do krku až po kulky a ty přitom stisknout rukou, tak, jak to má rád váš partner. Zvyknout si na dávivý reflex je otázkou času, dá se to trénovat třeba na banánu ;)
5/ Opatrně na zoubky. Snažte se je skrývat za rty, jen občas jej s nimi můžete "pohladit" rovněž po jeho celé délce.
6/ Pokud to zvládnete, lízejte i jeho varlata. Motivujte muže, aby si penis vyholil podle vašich představ a pohodlí, je to jen na vás, jak si to zpříjemnit. Vždy by to mělo být potěšením pro vás oba.
7/ Pokud máte pocit, že je v tuto chcíli pozornost více na muži, ano je to tak. Dopřejte mu ji. Pokud si to chcete zpestřit i pro sebe, dopřejte si přitom stimulaci od partnera erotickou hračkou. Bude vás to oba ještě více vzrušovat. Jemu můžete zvýšit navíc intenzitu sevření pomocí fixačního kroužku. Jak jej správně vybrat vám poradíme na partnerském večírku.

Pánové, chcete, aby vám holka kouřila?
Podpořte jí a nalaďte na vzájemné vzrušování. Třeba poskytnutím orálního sexu pro ni. 


Tohle by vám mohlo pomoct ji více nažhavit:

1/ Zkoušejte a vnímejte vzrušení své partnerky, podle intenzity a míst, kde jí ochutnáváte.
2/ Nechte se od ní i vést, ať vám sama poví, kde je jí to příjemné nebo ještě lépe svůj zaručený recept. Povídejte si s ní o tom a zkoušejte.
3/Její klitoris je poklad, je to jediný orgán, který poskytuje pouze rozkoš. Pohrávejte si s ním a vnímejte její reakce. Každá žena to má jinak. 
4/ Spojte vzrušování partnerky s erotickou pomůckou na klitoriální nebo vaginální dráždění, bude to pro ni více intenzivní. Počítejte taky, že dosáhne rychleji orgasmu. 

Není pravdou, že po jejím dosažení orgasmu si už vy již neužijete.
Jejím orgasmem to teprve začíná.


Znáte například tuto pomůcku pro ženy? 

Erotická pomůcka Satisfyer nebo Womanizer je speciálně určena pro stimulaci klitorisu. Díky této pomůcce ženy objevují novou intenzitu orgasmu. Než jsem jí vyzkoušela, myslela jsem si, že mohu dosahovat jen vaginálního orgasmu. Je to vážně mazec, určitě jí pánové vyzkoušejte se svou partnerkou při vašich hrátkách.

Přejeme mnoho zábavného a vzrušujícího objevování. Pro zpestření vašeho milování a hrátek vám rádi různé hračky představíme na partnerském zábavném večírku.

Těšíme se na vás :)

Andrea a Petr

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ciao Sicilie - letní pobyt pod paprsky slunce

Sicílie v letním provozu Jaké bylo vycestování začátkem června S plným nasazením papírů k testům, potvrzením o prodělání či ne apod., ať žij...